Medicina svesti

Predavači

Aleksandra Maksimović viši fizioterapeut, dipl.refleksolog, Master Bowen terapeut, predavač i terapeut integrativne medicine, terapeut antropozofske medicine.

U okviru akademije IIMA pronalazim svoj pravi identitet kao i svoje mesto u Univerzumu. Prilika da radim na SEBI, otvorila je vrata jednom predivnom unutrašnjem svetu prepunom ljubavi i strpljenja za sve „greške“ koje sam svesno i nesvesno preuzela. Uočavajući ogromnu snagu ljubavi i prepoznavanja njene važnosti u terapiji, već 7 godina uživam u otkrivanju novih izazova, znajući da radom na pacijentu uvek radimo na sebi, jer svi smo zajedno na ovom putu, svako od nas je ćelija Univerzalnog Čoveka. Budućnost čovečanstva je u otkrivanju i preuzimanju Svesti. Kroz Integrativnu Medicinu, biramo da živimo ljubav i čistu Svest. Pozivam Vas u čarobnu avanturu otkrivanja Univerzalnih zakona, kako bismo lakše prebrodili zamke svakodnevnog života.

Dr.Francisko Monivas licencirani psiholog na medicinskom Univerzitetu u Madridu, sa preko 30 godina radnog iskustva u psihoterapiji i psihoenergetici. Direktor IIMA asocijacije u Španiji.